|

A comandat cineva un iphone de pe aplicatia wish? As vrea sa comandat si doresc sa stiu daca preturile sunt asa cum spun ei si daca sunt de calitate. Multumesc!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu am comandat. Dar nu ar avea de ce sa nu fie acelasi pret. Poti da la recenzii a vezi daca cineva are vreo problema in legatura cu asta sau daca telefonul are defecte sau mai stiu eu ce. Dar nu prea am eu incredere in comandatul online:1. Poate ca telefonul sa fie ori fake ori sa se sparga in timpul mersului. 2. Nu te lua dupa un pret mic pentru ca sigur iti iei teapa ca produsul sa fie de proasta calitate. Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru LarissaLary189):

Wish.com, e site real, cu produse adevarate, si-ti vin acasa.

Uneori scrie clar: produsul gratuit, dar transportul costa. Pe Wish trebuie sa citesti tot ce scrie la descriere, de ex. hard disk 10 TB la 2 euro? Nu, scrie clar ca e doar carcasa, hard diskul trebuind sa-l adaugi tu personal. Deci: casca bine ochii la ce scrie!

Si nu e obligatoriu mai ieftin ca altundeva. De ex. am comandat o lanterna, a venit fara acumulatori (tip 18650) si fara alimentare, m-au costat astea mai mult ca lanterna. De fapt, nu mi-au promis acumulatori si alimentare, asa ca nu au comis nicio escrocherie.

Plus: atentie la vama/TVA. Eu fac mai multe comenzi mici decat una mare, tot banii aia ii platesc pe produse si transport, dar scap de TVA si de vama.

E bun daca stii bine ce cumperi, de ce si la ce pret. Nu trebuie sa cumperi impulsiv.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai grija ce comanzi, sa nu te induca in eroare. Unele persoane pun poza cu un iPhone dar ei incearca sa vinda o husa sau o folie, citeste cu atentie descrierea produsului. Daca totul pare legit si scrie ca primesti telefonul atunci ar trebui sa fie ok, wish nu tolereaza scammerii, ai si posibilitatea sa faci retur in 30 de zile cu banii inapoi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează