| cozmaandrei a întrebat:

A cumparat cineva servetele (sau batiste-cum scrie pe pachet) marca "don PEDRO" (pachet albastru) si le-a numarat? A vazut cineva ca in loc de 10 bucati/pachet numeri doar 9? (ANPC!)

3 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Sa ma ierte dumnezeu daca am stat vreo data sa numar servetelele sau sa ma uit la firma lor. straight face

| cozmaandrei explică:

Cum "suna" prima (sper sa fie si ultima) mea reclamatie la ANPC:

---> Buna ziua,

Doresc sa inaintez o reclamatie cu privire la un produs nealimentar neconform (nr. de bucati/pachet).
Am achizitionat de mai multe ori servetele marca "don Pedro", atat sub forma de seturi (10 pachete), cat si pachete separate din mai multe magazine/depozite. Toate pachetele contineau 9 bucati in loc de 10 (cat scria pe ambalaj). Am discutat cu aproximativ 2 luni in urma cu producatorul si mi-a transmis ca va face verificari, dar nici acum problema nu a fost rezolvata. Doresc sa fie facute controale neanuntate atat la magazinele care comercializeaza astfel de produse, cat si la producator (in limita posibilitatilor dumneavoastra).
Am atasat la acest e-mail fotografii cu produsul si bonul fiscal de la ultimul magazin.

DATE DE LA ULTIMUL COMERCIANT

***nu conteaza pe forum***

DATE PRODUCATOR

don Pedro S.R.L.
Localitatea Budesti, Judetul VALCEA
Str. Linia nr. 14
CUI: 7521316

Va multumesc pentru intelegere.

| cozmaandrei explică:

Ultimul meu mesaj a fost editat de moderator, stergand un detaliu esential: ANPC mi-a solicitat datele personale pe care nu le-am oferit din motive probabil cunoscute de voi, astfel reclamatia mea nu va fi rezolvata; (poate va face altcineva reclamatie si isi va oferi datele personale). *Acest articol are ca scop atat informarea consumatorilor, cat si posibilitatea de rezolvare a reclamatiei.