|

AJUTOR! Este cat se poate de urgent!

Am dat o comanda ieri pe elefant si trebuie sa ajunga maine, miercuri dar am inversat 2 numere la numărul de telefon. Si asa mi-l lasa la depozit care e departe de mine si nu am drum pana acolo zilele următoare doar sambata cand nu e deschis. In mare cum sa schimb numarul de telefon iar comanda sa ajunga maine?

1 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Fiecare magazin online distribuie coletele cu o anumită firmă, cu care probabil a incheiat un contract. Ei îți trimit prin email un mesaj, cam așa:

"Stimate client,
Dorim sa va informam ca astazi va fi predat la X (numele firmei de curierat) coletul cu numar AWG CV149888 ce contine produsele comandate de dumneavoastra (...)"

Dacă ți-au spus prin email ca vei primi coletul prin firma X, cauți nr lor de telefon, cu sediul in orașul tău, și explici ca s-a strecurat o greșeală la nr de telefon, pe care l-ai menționat inițial. Le spui numele tău, iar dacă ți se cere, spui și nr coletului, iar ei vor rectifica și-i va transmite curierului să te sune la numărul corect. happy
Dacă nu știi prin ce firmă de curierat sosește coletul, pur si simplu, suni la Elefanat.ro (la contact, Tel.: 031. 9301) și-i întrebi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează