|

Bună! Am primit acest mesaj: "Diferenta de 800 lei.

Eu momentan sunt in Constanta din cauza serviciului. Cum ati dori sa facem schimbul?

Putem trimite coletele in acelasi timp? Sau prin firma de curierat FanCourier prin optiunea de schimb. Va trimit coletul cu verificare, cand il primiti il dati pe al dvs la schimb+banii. 20% (160 lei) din diferenta sa fie trimisa prin intermediul transferului bancar." Nu inteleg unele lucruri. Cât este diferența pe care eu trebuie să o ofer şi nu am cont bancar. Îl pot pune în colet împreună cu telefonul? Cum este cel mai bine sa procedez cu transportul?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Abtine-te! Cauta sa te pacaleasca cineva. Daca ai vorbit cu cineva sa faceti schimb si sa-i platesti diferenta, vorbeste cu el si faceti asa: Trimiti produsul tau prin Fan Courier cu drept de verificare. El iti va da banii si gata. Cat despre produsul lui sa faca la fel. Iti trimite obiectul si-l verifici apoi dai banii. Asa este cinstit si normal. Nu pune banii in colet. Aia-i PACALEALA!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vorbești cu vânzătorul și te înțelegi.
Dar nu trebuie să ai cont ca să pui niște bani în contul altcuiva; pur și simplu mergi cu cartea de identitate la o filială a acelei bănci și depui banii în contul pe care ți l-a spus cel cu care faci afacerea.
Deși, în locul tău, nu aș accepta decât să plătesc cel mult transportul în avans. Mai ales dacă e vorba despre un schimb găsit pe OLX, saitul pentru țepari.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

640 lei trebuie să îi trimiti prin curier împreună cu colegul pe care trebuie să-l inapoiezi; adica acesti 640 lei îi dai curierului, care trebuie sa iti de-a chitanță la ei.
Iar restul de 160 trebuie sa mergi la bancă sa îi pui in contul care ti l-a dat, si la banca la care îl are deschis.
Dar pentru toate aceste tranzacții este nevoie de alti bani; depinde de cum ati stabilit mai dinainte.
Este posibil să nu iti trebuiască cont ca sa trimiti bani, ci doar ca sa primești. Banii niciodată să nu îi pui in colet. Si este mai rapid prin fun curier prin optiunea de schimb.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O încercare de escrocherie din partea cuiva. Se șterge mesajul și se ignoră. Genul ăsta de mesaje e frecvent.
Dar nici din întrebarea ta nu se înțelege mai nimic. Noi nu avem cum să ți cunoaștem treburile dacă nu ne explici tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează