|

Bună, astăzi revin cu aceeasi întrebare, doar că o sa va rog sa imi dați niște link-uri catre site-uri. Deoarece vreau sa imi iau un laptop pentru marea partea a proiectelor de la școală. Mi-ati putea recomanda vreun site, in magazine nu se găsesc la 300-400.

Dau funda!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Singura afacere bună, e sa cauți laptopuri refurbished, fie la o firma specializata, fie la profitorii de pe olx (care le cumpăra de dincolo și le vand aici puțin mai scump).
La aproximativ 700-800 găsești exact ce ai nevoie, un laptop premium, de obicei construcție din aluminiu și alte materiale premium (au fost create pentru companii, deci îți dai seama ca e ceva de ele), cu 4 GB RAM, procesor Pentium dual core de 2.4-2.6ghz, video integrat, HDD 320-500 GB, si ecran de 14-15.6".

| a răspuns (pentru NLS):

Am uitat sa precizez ca vechimea medie la care ai putea găsi asa ceva e 4-5 ani, și bateria nu tine prea mult, dar în rest, sunt de vis.
Desigur, trebuie inspectate bine, sa nu prezinte zgârieturi pe ecran, sau sa nu aibă carcasa crăpata sau balamaua display-ului defecta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Laptop la 300-400 de lei nu vei găsi decât la mâna a doua, vechi de 9-10 ani și fără nici o garanție că te ține mai mult de o zi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează