|

Buna! Idei de cadouri de majorat? Nu vreau chestii gen cutie cu flori sau ceva album cu poze sau chestiii obișnuite. Daca are cineva ceva idei mai deosebite?( poate fi și ceva manual făcut)(ps. Pt o fata)

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cuptor cu microunde sau alte aparate electrocasnice. Dar asigurate sa fie ceva ce stii ca nu ii trebuie.
Crezi ca isi va aminti de ala care i-a dat un ceas sau o felicitare? Putin probabil, dar cu siguranta isi va aminti de ala care i-a dat un aspirator de ziua ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti sa ii faci chiar tu ceva ar fi dragut. De exemplu poti incepe cu o felicitare facuta din quilling eu fac asa ceva si nu am dat gres niciodata. Sau ii va prinde bine o oglinda de buzunar pe care i-o poti personaliza cu un mesaj optimist. Sau poti sa ii faci un tort acum depinde daca esti bun la gatit sau la lucrurile hand-made. Sunt multe idei de cadouri hand-made pe Youtube.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca esti impreuna cu ea poti sa ii oferi pe langa altceva o poza in rama cu tine si ea. Daca nu sunteti impreuna poti alege din mai multe cadouri:daca ii place sa citeasca ii poti oferi carti. Daca ii place sa manance ii poti oferi alte carti cu mancare. Daca ii place muzica ii poti oferi CD-uri cu muzica sau daca e pasionata de un instrument muzical ii poti lua unul. Daca are nevoie de ceva cum ar fi o rochie sau niste pantofi iar ii poti cumpara. Avand in vedere ca face 18 ani ii poti lua o brata dau un inel sau niste cercei de aur. Acum depinde de cat de importanta este aceasta petrecere pentru tine si de cati bani ai in buzunar. Sper ca te-am ajutat. PWP

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti sa cauti pe Youtube Lebada din harti creponate sau alte chestin sunt chiar frumoase si usor de facut.
https://m.youtube.com/watch?v=k9fD3L2cmIk

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează