|

Bună TPU,vreau să știu și eu exact despre ce e vorba la Dragonul Roșu,dacă se găsesc haine de calitate și dacă se poate cumpăra la bucată, vreau să știu dacă prețurile sunt accesibile și dacă e mai ok decât la Europa. (Vreau pareri de la cei care știu exact despre ce vorbesc și care au fost în ambele locuri).Voi ce îmi recomandați?

Mulțumesc!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna! Iti recomand mai mult produsele din Europa, sunt foarte apropiate Europa de Dragonul Rosu. Poti da o tura si prin Dragon insa va trebui sa cumperi o serie de tricouri marimea ta eu pot M si am solicitat modele diferite.
In Europa gasesti la bucata.
Dragonul este destinat mai mult pentru firme.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Haine de calitate? laughing) Haine de calitate si dragonu rosu sunt termeni opusi. Au haine pe masura pretului, depinde acu si tu ce consideri calitate, poate gasesti vreun tricou decent dar in rest, carpe specifice hainelor chinezesti exportate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Chinezi, haine de calitate inferioara facute in graba, se mai gasesc pe ici pe colo cateva perle dar rar, si preturile... mici, reflecta calitatea, de acolo poti sa iti iei chestiile basic, lenjerie dar cam atat. Nu recomand pentru blugi, pulovere si alte articole de genu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AlexStefan1):

Multumesc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează