| jacexoxo a întrebat:

Buna ziua! Mi-am comandat niste haine de pe Shein, dupa ceva vreme mi-a spus ca curierul meu va fi Sameday, am intrat pe site-ul lor (comanda plasata pe 14 august) iar azi 24 august la ora 4 dimineata scrie ca "coletul nu a fost predat de catre expeditor" o sa mai vina sau nu?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu stiu despre ce "comanda plasata" vorbesti, fiindca Shein nu este un site romanesc ci unul international, mai prcis un site chinezesc de unde se CUMPARA si se achita pe loc produsul, cu cardul bancar ca altfel nu pleaca nimic din depozitul lor pana ce plata nu este primita in banca lor.

Shein nu vine prin curier ci cu posta cea mai ieftina din China si livrarea dureaza intre 3 si 8 saptamani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au timpi de livrare foarte mari. Te-ai uitat macar pe site la data de livrare estimata sau nici atat nu va duce capul? Daca comanzi ceva acum pe 24.08. 2022 este estimat ca ajunge intre 8-11.09.2022, in jur de 18 zile, si asta este doar o estimare, poate dura mai mult.

| jacexoxo explică (pentru anonim_4396):

Cred ca sunteti cam chior, am scris ca comanda a fost plasata pe 14 august?‍♂️

| anonim_4396 a răspuns (pentru jacexoxo):

Eu nu sunt chior. Aparent te bate matematica. Am scris clar ca timpul estimat de livrare este de 18 zile, la tine au trecut doar 10.

| mihaiimpreza a răspuns:

Poti suna la courier, toti au cate un call center. Poate au ratacit coletul prin depozit. Poti obtine de la Shein un AWB.