|

Ce părere aveți despre telefoanele vândute pe site.ul ihunt.ro? Se poate avea încredere in acest site sau se dau țepe si aici? In general m-ar interesa telefonul umi crystal. A avut cineva un așa telefon? E de calitate? Sau orice experienta cu ihunt Romania? Mulțumesc!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cel mai bine e sa mergi direct in magazin. Sunt obligati sa-ti faca proba iar daca nu-ti convine ceva poti sa refuzi produsul.
Cumparaturile online nu le recomand.
Referitor la acest site nu cred ca e de incredere - lucrez zilnic cu multa lume si nu am auzit sa fi comandat careva de acolo. Preturile sunt bune dar ai grija e posibil sa vândă petarde. Daca insisti sa cumperi online recomand Emag.ro. Aici daca nu-ți convine ce ai luat poti face retur.
Cand cumperi ceva trebuie sa te ghidezi dupa principiul "sunt prea sarac ca sa dau banii pe lucruri ieftine"
Multa bafta
happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Telefoane cu caracteristici puternice la preturi foarte slabe. Intr-adevar, nu tot ce e scump e neaparat bun, dar aici cred ca vorbim de chinezarii ieftine. Dupa cateva luni e pa sau cine stie, poate te vei bucura de un telefon performant, ieftin si durabil. Eu personal as zice pas.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu sunt tepari sub nici o forma. Daca vrei Umi Crystal, recomand varianta asta: http://l.profitshare.ro/l/4128124. Intr-adevar, nu se poate compara cu un telefon samung cu aceleasi specificatii, dar nici nu este cu mult mai prejos, sau cum zicea cineva mai jos, "chinezarie ieftina". Eu zic ca isi merita banii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru fanhhro):

Ai avut experiențe cu acest site? Ai comandat ceva de aici?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează