|

Este adevarat ca daca comanzi de pe ali express si se pierd produsele nu mai primesti bani inapoi

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu este adevarat. Am patit asta si am negociat cu vanzatorul. In principiu ai trei variante: iti iei banii inapoi, iti retrimite produsul sau ramai fara bani. Eu am avut de-a face numai cu primele variante. Intr-un caz am primit produsul totusi, la mult timp dupa ce imi fusese returnata plata.

| explică (pentru DennisW):

Mersi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Dupa cum am spus depinde prin cine faci plata,daca o faci prin paypal totu este garantat, nu vei lua teapa indiferent ce situatie sar ivi. Daca platesti direct cu cardul si se intampla ce spui, aia ramane doara intre tine si vanzator, daca ala intelege situatia, si vinde de ceva vreme normal accepta sa iti trimita alt produs ori banii back, asta ca sa isi tina clientii si sa isi mai faca si alti clienti.Deci totu tine in cazul asta de vanznator cat de mare este, daca vinde frecvent acolo si etc.Gandeste ca tu esti mare vanzator si vine cineva uite n-am primit pachetu, ca astea se vad, posta il instiinteaza pe el si pe tine ca n-a fost delivery pachetu, deci nu-i vorba de mintit sau inselat.Deci tu mare vanzator ce faci? Pai dai banu back iar omu multumit va spune si altora, da uitati sitele ala e ok, sau vanzatoru ala e ok om de treaba mia data banii back ca s-a pierdut.Tu spui la prietenii aia mai departe si vanznatoru isi poate marii nr de clienti.Dar cel safe este sa faci plata prin paypal, cu aia mergi garatat, aia iti da bani back ei is recupereaza banii de la posta sau de la vanzator e problema lui.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Iti recomand sa citesti detaliile despre tot ce vrei sa stii despre comenzile la AliExpress gasesti aici --> http://bit.ly/2yl0oy7

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează