|

Hey TPU! Eu locuiesc in Germania si urmeaza ziua de nastere a unei prietene foarte foarte bune, insa ea se afla in Romania... Cum pot face astfel incat sa i pot darui ceva de ziua ei, fara a trimite prin posta. Chiar si un buchet de flori ar fi frumos, insa ceva site din ro. Si ce alte idei aveți? Funda pentru cel mai fain raspuns!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sunt zeci de siteuri de cadouri online in Romania. Trebuie doar să cunoști adresa destinatarului și să plătești cu cardul. Poți specifica ziua și ora la care cadoul sa ajungă la destinație. Pe site ai fotografii cu cadoul respectiv. Eu îți recomand magnolia.ro, un site pe care am comandat personal un buchet de flori și un cadou. Eram tot în afara țării iar pachetul a ajuns in ziua și la ora ceruta de mine. La cerere îți scriu și o felicitare cu ceea ce tu vrei sa transmiți sărbătoritului. Cel mai greu este sa alegi din multitudinea de buchete de flori.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Poti sa comanzi si sa achiti online, flori, cadouri sau ce vrei tu.
Plata cu credit cardul, sau transfer online.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Http://www.maisondor.ro/buchete-de-flori
http://floria.ro/buchete-de-flori/
http://www.buchete.ro/buchete-de-flori
www.elefant.ro - poți oferi și o carte...
www.emag.ro și ăștia au destule chestii ce pot fi trimise drept cadou (genți, eșarfe, parfumuri, bijuterii etc.).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Roagă un prieten/ cunoștință care va fi prezent la petrecerea ei sa ii cumpere un buchet de flori sau ce cadou vrei tu si sa ii spuna ca e din partea ta. Apoi te descurci tu cu bănutii pentru cadou. E mai simplu si mai ieftin decat cu site-uri de cadouri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează