anonim_4396
| Anonim întreabă:

Imi puteti recomanda un aparat de tuns? Precizez ca nu vreau sa fie neaparat pentru parul din cap, mai mult pentru cel de pe corp. N-as vrea sa fie nici prea scump. http://www.emag.ro/......DVZ2CBBBM/ Ce parere aveti despre acesta? Stiti vreunul mai bun la vreun pret asemanator?

Răspuns Câştigător
| Ionait a răspuns:

Eu l-am luat de la Altex cu 100 parca. Acum vad ca e cu 122. Nu stiu cat te ajuta asta (eventual asteapta o promotie la Altex ca au destul de des). Altul nu stiu. Pana l-am luat pe asta foloseam ceva din Lidl (vreo 50lei). Incearca sa te uiti la review-urile de la Altex si eMag. Nu as vrea sa-ti recomand ceva la nimereala mai ales ca vorbim de zone destul de sensibile.

3 răspunsuri:
| Ionait a răspuns:

Daca vrei pentru parul de pe corp iti recomand un Remington: http://goo.gl/sJnVdx. Eu am unul de prin mai anul trecut si nu am avut probleme cu el pana acum. Il folosesc pentru zona axiala/inghinala. Il poti folosi si sub dus, se spala sub jet de apa. Baterie tine vreo 40 minute dar se incarca in vreo 8 ore (singurul minus). Are 5 setari pentru lungime dar eu unul am folosit doar 1 (vreo 3 mm) si capurile trimmer-ului. Banuiesc ca ai putea sa folosesti restul lungimilor pentru tunsul parului din cap (maxim 12mm lungime). N-am incercat, nu ma pot pronunta.

| aXy99 a răspuns (pentru Ionait):

Nu prea ma incadrez in buget. Unul cu 40-50 lei mai ieftin stii? Sau poate mai astept o luna si il iau, dar as vrea sa il am intr-o saptamana cel mult.
http://www.emag.ro/......DFKLLMBBM/ Ce parere ai despre acesta? N-am mai folosit, dar consider ca este mai ok decat sa ma iau cu lama.

| aXy99 a răspuns (pentru Ionait):

Dupa review-uri ma si uit. Merci de sfat, o sa mai caut.