|

Isi cumpara cineva benzi de albire a dintilor de pe site-ul Alibaba sau AliExpress? Daca da, imi puteti da un link de la niste benzi la pret bun si cu cost al transportului redus? Mi-e lene sa compar preturile de la atatia vanzatori.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

E lenea de a merge la dentist. Orice albire de dinti afecteaza nasol smaltul. Ia chimicale de pe alibaba ca sa te umpli de carii peste 3 luni

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Sonia822):

N-ai habar de ce vorbesti.Nu stii din ce cauza apar cariile.Chiar azi am vorbit cu dentistul si a zis ca benzile de albire sunt ok. Orice albire nu afecteaza nasol smaltul, ai cercetat tu toate modalitatile de albire si ai ajuns la concluzia asta? habar n-ai de ce vorbesti.Si de ce ma umplu de carii fix peste 3 luni?laughing)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru blak92):

Pai tu pe dentist in intrebi? daca n-ai mai avea carii, meseria de dentist n-ar mai exista. Mediteaza la chestia asta! Deasemenea, cauta pe net cat de periculos e fluorul pentru dinti. Apoi gandeste-te ca il ai in 99 procente din pastele de dinti. Mediteaza si la asta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Sonia822):

Pai pe cine dracu sa intreb daca nu pe dentist? Cat de prost sa fi incat sa crezi ca el iti doreste sa faci carii? In primul rand, era medic ortodont, deci nu rezolva el cariile, si nici nu era cabinetul lui.Mediteaza inainte sa scrii ceva.Pai nu te mai spala pe dinti daca e asa de periculos fluorul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează