| Candyx a întrebat:

Maine-role. E corecta costumatia?:

Salopeta: http://www.starshiners.ro/......e-red.html

Balerini: http://www.google.ro/......tp?/imgres 2800&itbs=1&iact=hc&vpx=318&vpy=257&dur=1164&hovh=217&ho vw=232&tx=196&ty=101&oei=G1iOTZueJ9Th4gb9q7inCw&page=6&n dsp=12&ved=1t:429, r:9, s:62&biw=994&bih=636

5 răspunsuri:
| andragrigoras2000 a răspuns:

E cam ciudatzica salopeta, dar din cate stiu se poartahappyaceia sn tenisi nu balerini.aici e o problema.cred ca ar fi fost bine sa fie balerinidar merge si asa.papa!kiss

| ledzeppelin a răspuns:

Nu prea.Mergeau mai bine balerini. Tenisii aia nu prea au ce cauta.

| me1oo a răspuns:

Sunt draguti dar se potrivesc mai bine balerinii, ideea e ca rochita e destul de eleganta

| iulya_9118 a răspuns:

thinking parca meregeau mai bine balerinitonguedar de aceiasi culoare ca si converselebig grin

| AlxMihai a răspuns:

Fiecare week-end are propriul tablou de bord. Uneori trebuie sa ne alaturam unui eveniment important, unde trebuie sa alegem o tinuta sofisticata, iar pantofii au un rol mai degraba de accesoriu. Alteori week-end-ul poate fi daruit naturii, parcurilor, plimbarilor lungi pe jos, cu bicicleta sau de ce nu, cu masina, undeva departe de agitatia orasului. Pentru astfel de week-end-uri, incaltamintea are rolul principal. Trebuie sa fie comoda, fara a lasa deoparte eleganta si rezistenta. Cu alte cuvinte, incaltamintea aleasa trebuie sa fie potrivita activitatilor pe care le avem in plan.

Balerinii sunt solutia ideala pentru numeroase tipuri de activitati de week-end: in parc sau chiar in drumetii usoare, la shopping sau la cinematrograf, la volan sau intr-un city break. Balerinii se gasesc intr-o mare varietate de modele, imprimeuri, materiale si stiluri. Putem spune cu certitudine ca balerinii sunt una dintre cele mai versatile si cautate piese de incaltaminte.

Balerinii cu aspect de mocasini sunt la mare cautare in ultima vreme. Sunt ideali pentru o plimbare in oras si se potrivesc de minune unei tinute casual precum o pereche de jeans si un top lejer. Sunt comozi si au un aspect deosebit. Doresti sa iti cumperi o pereche de balerini ideala pentru picioarele tale iti pot recomanda un site - www.epantofi.ro/tommy_hilfiger.html! Incearca-l si nu vei regreta!