anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut! A mai comandat cineva de pe www.nike-romania.com? Intreb pentru ca am vrut azi sa dau o comanda si a dat eroare de cateva ori. Mi-am dat seama dupa cateva incercari ca nu accepta card Visa si ca trebuie MasterCard sau una dintre celelalte optiuni de acolo. Am incercat si cu MasterCard si mi-a fost blocat cardul. E site-ul ciudat sau m-a considerat site-ul pe mine suspecta din cauza ca am avut cateva incercari esuate de a comanda (cele in care introdusesem alt tip de card decat accepta ei)? Intreb doar de curiozitate, nu voi mai comanda de acum de pe site-uri care ma pun sa introduc datele cardului, chiar daca majoritatea sunt ok.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E o fantoma de site care vinde fake uri, la ce sa te astepti?

anonim_4396
| Anonim explică (pentru suntserios):

Nu am stiut, ca in poze cred ca sunt originali si preturile initiale par reale. Reducerile asa de mari mi s-au parut si mie ciudate. De acum n-o sa mai comand de pe site-uri care mi se par dubioase. Eu am vrut de pe site-ul asta, pentru ca era singurul unde gasisem marimea mea la modelul de adidasi pe care ii voiam. Peste tot, chiar si in magazine, i-am gasit prea mari sau prea mici.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Reglua nr 1 dupa care trebuie sa te uiti pe un site e sa vezi daca gasesti ceva detalii despre firma care le comercializeaza.

Astia pe site au un formular de contat vai de capul lui, nu tu mail, nu tu telefon, nu tu datele firmei... nimic.

anonim_4396
| Anonim explică (pentru suntserios):

Ok. Multumesc pentru sfat. happy

anonim_4396
| Anonim explică (pentru suntserios):

Site-ul www.distance.ro e ok? N-o sa mai platesc cu cardul online, ci voi alege plata la livrare. Sunt livrati prin Fan Courier.