| Mihai2810 a întrebat:

Salut! Am comandat niste haine de pe Shein dar marimile sunt prea mari si as vrea sa fac retur. Am facut cererea aceea de pe site, intrebarea mea este, trebuie sa chem eu personal un curier, sau o sa vina el direct? Si..chitanta de retur ce este mai exact? Pe aceea mi-o da curierul sau? Ma poate ajuta cineva cu un raspuns concret. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Shein este un magazin chinezesc online, cu ateliere si depozite in China, care nu foloseste curieri, fiindca ar costa enorm, ei trimitand marfa cu transport normal.
Returul cred ca este problema ta cum il faci, returnand marfa, dar cum costa enorm transportul international si nu cred ca-ti poti permite cateva sute de dolari, te sfatuiesc sa vinzi produsele cumparate online, pe FB-ul sau Instagramul tau, ca sa-ti recuperezi banii si apoi sa-ti comanzi alte haine, de masurile corecte, de la Shein.
Dupa cum vezi, pentru Romania ei nu platesc returul marfii, ci tu (uita-te la "return from other shipping locations" ).
Poti traduce tot textul, daca copy-paste textul in google translate:
https://m.shein.com/eur/Return-Policy-a-281.html?lang=eur

4 răspunsuri:
| Derw_Ely_ a răspuns:

În general sunt anumite locuri unde poti sa le duci pentru retur

| Mihai2810 explică (pentru Derw_Ely_):

M-am uitat pe DPD, Fancurier si ma costa fix cat m-a costat toata comanda. Adicam ai mult decat cele 2 tricouri si perechea aceea de pantaloni, deci nu prea merita.

| Oanix21 a răspuns:

Decât să te chinui asa mai bine fa o poza și pune pe Vinted, Market Place pe Facebook, grupuri pe Facebook. Ar fi mult prea greu sa faci retur acolo

| MihaelaDart a răspuns:

Le poti vinde pe grupurile de pe Facebook. Cu toate ca hainele se potrivesc de pe Shein. La inceput de a comanda de pe aceasta aplicatie, am luat masuraturile exacte mie si sotului meu si toate hainele pe care le-am comandat, ne-au venit impecabil. Trebuie sa te iei si dupa review-urile celor care au comandat si sa te ghidezi si dupa marimile lor, cat de cat pentru ati face o idee.