|

Salut! Am intrat in jurul orei 12:00 pe footshop și am cumparat o pereche de Nike-uri la reducere, la 279 de lei. Am plasat si confirmat comanda, iar site-ul imi spunea ca voi primi un mail de confirmare. Nu am primit acest mail, dar intre timp adidasii s-au scumpit, mai exact la 382 de lei. Cum pot sa aflu daca mi s-a plasat sau nu comanda, pentru ca eu nu am primit mail-ul de confirmare? Imi aduce a teapa, din moment ce eu am cumparat produsul cand inca era la reducere, iar tu(site-ul), nu imi plasezi comanda si pe deasupra ii maresti si pretul.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Sunai sa vezi care e smecheria. Trebe sa ai un cod de comanda drept dovada altfel cu tepuitu mergi la anpc si vei primi banii daca iti trage mai mult

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asteapta sa primesti mail-ul, pretul ar trebui sa fie cel redus din moment ce erau redusi cand ai dat comanda. Si daca e la pret intreg suni si spui problema si refuzi coletul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie sa aștepți. Au mai multe comenzi de onorat. Și footshop e un site destul de recunoscut. Pana și eu am comandat de acolo.
Vei primi e-mail sau nu. Asta nu contează. Contează doar AWB-ul primit de la FanCourier. E inevitabil sa nu-ți pună coletul zilele astea.

Mult succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru theacaciastrain):

Buna as vrea sa fac si eu o comanda si daca sub produs scrie livrare gratuita mai trebuie sa platesc si transportul? produsul costa peste 200 de lei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează