| Tentacle111 a întrebat:

Stie cineva in ce conditii se poate returna un produs? Mi-am luat niste casti de la altex si as vrea sa le returnez ( azi au venit ), dar pe casti erau 2 stickere pe care nu le mai am, iar in cutia de casti la suprafata era un fel de folie, in rest totul e la locul lui si nedeteriorat. Cineva care a mai facut asa ceva, va rog?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Salontanul a răspuns:

In 11 zile lucratoare (15 zile calendaristice) ai dreptul sa le returnezi fara intrebari. Cumperi altceva sau primesti banii. Asta-i legea. Altex are 31 de zile calendaristice in care poti returna. Produsul trebuie sa fie in cutia lui, cu toate partile componente si toate actele si instructiunile mai putin factura pe care o pastrezi in original si o trimiti in copie. Citeste si aici: https://altex.ro/renuntarea-la-cumparare/
Acele stickere si pungulite, folii nu conteaza. Ia legatura cu ei prin cererea de retur care apare in contul tau (scrie acolo "Retur produse").

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Stai putin, de ce le ai comandat daca acum vrei sa le schimbi, care este motivul pentru care te ai razgindit si nu le mai vrei. Sa stii ca daca le returnezi inapoi cei de la firmă le vor complete asa cum ti le au dat si ei, tu acum le trimiti un lucru incomplet, nu poti face asa ceva este bătaie de joc din partea ta, le puteai returna daca erau defecte din fabrică, gen cablu rupt, casca defecta, dar daca ele au venit sigilate si functioneaza nu vad motivul pentru care ei ar fi obligati sa ti le accepte, esti absurd. Spune ne care este cauza le ai stricat nu?

| Tentacle111 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am citit ca pot returna un produs daca nu sunt multumit de el, nu ineaparat ca e stricat. Intr-adevar nu stiu daca o sa mearga, dar am sa incerc. Ideea e ca nu au o functie, 7.1 surround, si de obicei daca e o chestie indiferent daca e mare sau mica ma deranjeaza si ma gandesc la asta incontinuu.

| Salontanul a răspuns (pentru Tentacle111):

Da. In cele 31 de zile (dupa lege 15) ai dreptul sa-l returnezi fara ca magazinul sa aiba posibilitatea sa intrebe de ce.

| Ghost963 a răspuns:

Incearca sa intrebi la altex daca poti da produsul prin garantie.Trebuie sa mai ai garantia.