Întrebare recomandată | Catabtr23 a întrebat:

Salut TPU,

Am sa incep cu inceputul.
Sunt din Botosani, dar acum stau cu chirie in Suceava. In urma cu doua saptamani mi-am facut cont pe eBay. Aici vine povestea : am facut niste comenzi din China(Free Shipping), insa la adresa am pus doar numele unei strazi din apropiere, judetul, tara si un cod postal de la acea strada. Atat, fara numarul strazii sau altceva. Mi-am dat seama ca am gresit. Am mers la oficiul postal de pe acea strada si doamna de acolo m-a intrebat daca am viza de flotant pentru ca e o problema ca am pus o adresa din Suceava deodata ce eu am in buletin resedinta in Botosani. Mi-a spus ca pana vine pachetul sa vad si sa urmaresc daca acel pachet vine cu un numar de prezentare ca sa i-l zic cand merg iar la posta. Va rog sa-mi spuneti despre numar de prezentare e vorba si daca aveti si alte informatii despre aceasta problema.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu stii in ce probleme te bagi, aia de pe ebay vor aresa exactă nu prostii ce le trimiti tu, poate primesti vreo amendă. Acum nu ai decit sa astepti postasul de pe strada ta unde stai acum, si sa i spui de problemă, poate ca are el avizul pentru tine si cu acel aviz te prezinti si cu buletinul original la poștă, si i ti i ei comanda, acum nu stiu ce viză ai nevoie aia e treaba politiei. Mergi la politie cu buletinul si rezolva ti actele. ce vârstă ai?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti fată sau băiat? Ce vârstă ai.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pana la urma, ai rezolvat cu coletul?

| Catabtr23 explică:

Nu cred ca ar fi probleme chiar asa grave. Adica comanda a fost facuta legal, am platit, persoana reala, doar ca e diferenta de judet. Am 19 ani, baiat.

| Catabtr23 explică:

Deci? Cineva care a dat peste o situatie asemanatoare?