|

Salut TPU, ce magazine de incredere gen Aliexpress ini recomandati doar sa aiba depozit in Europa (sa nu trebuiasca sa platesc taxa vamala si sa merg la vama personal dupa el)!? Dau funda!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu sunt site-uri atat de mari ca Aliexpress sa poti cumpara de pe ele, dar sunt magazine mai mici, care au marfa similara, sau locala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aliexperess nu-i magazin asta odata, aia nu vadn absolut nimic laughing de vandut sunt vanzaroti, oameni care au ceva de vanzare intra pe websitele lor si acolo se fac tranzactiile, ca si cum ai merge la piata.Deci piata nu vinde nimic,este doara un loc unde vin oamenii sa vanda si sa cumpere.laughing asta asa ca idee sa nu mai spuneti balarii ca va rad si matele laughing
ok sa raspund si eu,unde anume poti gasi ce doresti tu,Ebay dar vanznatoru sa fie din europa, sau Amazon dar la fel vanzatoru sa fie din Europa. Orice vanzator poate vinde pe orice website, adica in orice piata online, dar ca tu sa nu platesti vama si sa-ti vina acasa prin posta trebuie sa fie din UE. daca nu este din UE nu cumperi, vezi ca fiecare vanzator are acolo infrmatii, unde se afla in ce tara si ce mai arata acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Gearbest are depozite și în Europa(dar nu pentru toate produsele- este specificat la fiecare), insa este mai mult pentru electronice. Îți pot spune că eu am făcut comenzi de multe ori de pe AliExpress, iar unele lucruri au calitate ok, alte nu, însă și prețul lor este mic. Mi am luat niste blugi, foarte buni, dar nu mi-au venit și a fost vina mea pentru că am selectat măsură greșită din greșeală... Daca comanda nu depășește 10 euro îți vine cu aviz și te duci la poștă și o iei pur și simplu(nu vama), sau daca pachetul este mic direct în cutia poștală. Te duci la vama numai dacă depășește 10 euro. Merita să îți iei nimicuri pentru că este o alternativă ieftină, multe lucruri fiind overpriced dupa parerea mea in magazinele normale (Cum ar fi hainele la mall, dar haine este cam riscant sa cumperi din china), adică ai putea sa îți iei huse, pixuri, opritoare pentru uși, luminițe, pensule de machiaj (machiaje și alte produse pentru corp nu pentru că nu știi ce chimicale se afla in ele), penare și orice alte nimicuri...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează