|

Am cautat pe google termenul de listare mail si mi-a dat mai multe discutii dupa niste forumuri. Am intrat pe primul rezultat, iar acel site m-a redictionat pe niste reclame. Am inchis si am un scan cu malwarebites, plus ca am sters istoricul. Sunt asa de periculoase acele reclame?

portal.winmentor.ro/forum/showthread.php? 935-Listare-facturi-si-transmisie-e-mailAsta e link-ul.

2 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Exista posibilitatea ca anumite situri sa iti infecteze computerul cu virusi.
Pe viitor, este bine sa retii ca pentru a avea computerul protejat este foarte important sa ai firewall-ul activat si sa folosesti un antivirus. In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta gratuita), este bine ca el sa fie actualizat constant. Daca un antivirus nu isi actualizeaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util. In acelasi timp, e bine de retinut ca si tu ai un rol activ in a-ti proteja computerul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala programe straine sau programe care vin din partea unor straini.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Sterge si cookie-urile, cu CCleaner goleste cache-ul browser-ului si data viitoare foloseste VPN. Asta deoarece IP-ul tau a fost inregistrat de unele reclame si posibil cand nu te astepti pe alte site-uri sa ai niste surprize neplacute.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează