|

Am niste mici nelamuriri despre asa-zisul site PLUS500

Mi-am facut cont acum cateva zile,si in urma unor tranzactii reusite, din bonusul oferit de ei am reusit sa adun suma de 1.500 de lei,si as vrea sa ii retrag.

Am vazut ca sa ii retrag imi cere,o copie dupa actul de identitate,si o factura,intrebarea mea este,acest site chiar plateste?

Daca o sa retrag acest bani,o sa fiu nevoit/obligat de catre ei sa depun alti bani ca sa tranzactionez? Este de incredere aceasta echipa?

Daca a reusit cineva sa retraga bani din acest site,il rog sa ma ajute si pe mine cu informatiile de mai sus,si daca se poate si multe altele in privat, multumesc!

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Te sfatuim sa ai foarte mare grija atunci cand navighezi pe astfel de situri - ele sunt de cele mai multe ori scamuri (inselaciuni) care vor doar sa obtina informatii sau date pentru ati fura mai apoi banii.

Citeste cu foarte mare atentie informatiile, verifica-le din mai multe surse (pareri ale utilizatorilor de pe alte websituri), asigura-te ca situl are date de contact reale si date de contact ale reprezentantilor din Romania.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Orice broker o sa iti ceara copie dupa buletin si o factura sau ceva..asta e pentru protectia lor si pentru a nu se putea creea erori etc. Daca sunt bani reali (si stiu ca bonusull era cu bani reali) ii dai sa ii scoti, pui datele cardului sau alegi alta metoda si ii scoti, ei nu te pot obliga sa bagi altii la loc etc.mi-am pierdut si eu timpul prin plus500 si am ajuns la parerea ca nu merita.dar asta e doar parerea mea big grin daca vrei sa vb in domeniu, msgwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti recomand www.fakegeneratorname.com, genereaza indentitați ale altor oameni.Cont bancar, numar de telefoni, CNP si alte chesti si poti introduce acolo datele de pe site, si nu stiu ce site ti-ar da 15 milioane, acum nu stiu.


Tu alegi, Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează