| Iote a întrebat:

Buna!
Am o problema cu pc-ul.
Merge infernal de greu. Se blocheaza si desi vad cursorul miscandu-se, nu reactioneaza in nici un fel. Trebuie sa-i intrerup complet alimentarea si sa-l repornesc. Dar... nu tine mult. Se inchide brovserul din senin. etc, etc.
L-am scanat cu toate mamele si toti tatii antivirus, antimalware, anti orice. Nu s-a gasit nimic. Ce poate fi?
Acum scriu de la o cunostinta. De acasa imi va fi greu sa raspund.

4 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Eu când am fost in situatia ta, am avut viruși (pe atunci, foloseam intensiv PC-ul, desi aveam și eu antivirus free (dacă aș fi avut cu plată, poate că situatia ar fi fost alta), care nu i-a putut elimina/descoperi pe toti. Și a fost necesară reinstalarea windowsului, pentru o bună funcționare.
Aici, avem băieți inteligenti in tehnologie, care o să îți dea un răspuns exact.

Ai grijă, să salvezi absolut tot ce ai in partiții, pe un stick de memorie, fiindcă dacă hard-diskul e defect, riști să pierzi tot ce ai, odată cu inlocuirea lui.

| Iote explică (pentru floresdemayo):

Multumesc. Tocmai aia e, ca nici nu e incarcat pc-ul. Nu tin nimic pe el. Am "prostul obicei" de a pastra totul pe suporturi externe. Multi ma ironizeaza pentru asta.

| SpiridusulTuca a răspuns:

Ce specificatii are? Daca ai putini rami e normal. Poate ai nevoie si de pasta noua la procesor.

| Iote explică (pentru SpiridusulTuca):

Țuchi draga, ai dreptate. Am uitat sa mentionez: pc-ul are in jur de un an. Luat nou din magazin. Doar daca nu mi-or fi tras ei teapa dandu-mi unul vechi returnat. Dell Inspiron. Si am mers bine pana nu demult. Mi se parea ca incetineste, dar nu grav pana acum o saptamana. De atunci, brusc, e ca si mort.