|

Buna, am un iphone 7 de cateva luni, 4 cred, si vreau neaparat muzica. M-am saturat de aplicatiile pline de reclame, muzica proasta etc. M-am gandit sa imi fac cont pe Apple Music, avand 3 luni gratis dupa care fiind nevoita sa platesc 20 de lei pe luna. Problema e ca, nu am card, iar parintii mei sunt prea paranoici si se gandesc ca cine stie ce se poate intampla daca le inregistrez cardul lor. Ati avut vreo experienta neplacuta? Adica, vi s-au extras mai multi bani decat cei mentionati?

6 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, Lavinia,

Serviciile oferite de Apple sunt de incredere si datele bancare vor fi in siguranta din acest punct de vedere. Insa, trebuie sa intelegi ca odata introduse exista riscul sa fii expusa unor fraude din partea tertilor (altor persoane care au acces la telefon sau aplicatiilor pe care le instalezi). Totodata, va fi posibil pentru tine sa faci tot felul de plati fara sa ceri acordul parintilor sau chiar sa faci plati fara sa iti dai seama daca acepti o serie de termeni pe care nu-i citesti cu atentie.

De aceea, decizia consideram ca ar trebui sa fie a parintilor tai dupa ce au luat in calcul toate aceste argumente. Intre timp, iti recomandam sa folosesti servicii de streaming gratuite precum Soundcloud, Mixmag, Google Play Music, Pandora.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Parintii tai au dreptate si nu sunt in nici un caz paranoici. Mai degraba esti tu imatura. Uite, citeste doar ca mic exemplu aici: http://observator.tv/......30997.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru flixbuster):

Nu prea cred ca sunt imatura. In stirea aia e vorba de hackeri, iar in cazul meu nu e implicat niciun hacker, ci o companie milionara renumita in intreaga lume care nu si ar pata numele pierzand increderea clientilor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru flixbuster):

Parerea mea este ca tu esti imatur crezand toate minciunile spuse de toti, nu spun ca articolul acela este fals, dar nu cred ca Apple va fura niciun ban,

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru andrada2222):

Am caracterizat original poster-ul ca (potential - de aceea am si scris "mai degraba") imatur datorita textului "parintii mei sunt prea paranoici si se gandesc ca cine stie ce se poate intampla daca le inregistrez cardul lor".

Atat original poster-ul cat si tu nu aveti nici cea mai mica idee despre cum functioneaza fraudele informatice. Este evident ca Apple nu va fura bani din cont (n-am spus niciodata asta). Problema e ca frauda nu o face Apple ci niste... unii care n-au nici o treaba cu Apple dar au treba cu datele despre carduri din conturile clientilor Apple.

Uite inca niste minciuni: http://www.thebalance.com/......es-3974699

Cateva pasaje relevante mai jos, dar e util sa citesti tot si apoi revino si mai spune-mi inca o data ca sunt imatur.

*************************************************
Users with iTunes actually have charges that go through their iTunes account.

The fraudster hacks into the iTunes account and purchases apps, games, music, books, or other items.

Tips to Prevent iTunes Fraud

One way to prevent fraudulent charges on your iTunes account is to delete your credit card information from iTunes.
*************************************************

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Apple este o firma serioasa si nu iti va fura banii, mie nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva, dar poti sa iti iei si muzica pe gratis de pe Youtube pe itunes. poti gasi tutoriale cum sa faci asta pe Youtube

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează