| AdinaMihaela00 a întrebat:

Nu imi pot accesa contul de fb..cred ca a fost spart. am mai patit asta.dar mereu am recuperato...ba prin mail sau nr de tlf. nu pot schimba nu numaru..si cand ma conectez la mail imi spune ca nu e in baza de data. cum pot sa recupere sau sa aflu parola schimbata?

| Ora de net a răspuns:

Buna, Adina,

Te sfatuim sa incerci sa-l recuperezi mergand la www.facebook.com/hacked si sa urmezi pasii indicati acolo.

De asemenea, pe viitor, este bine sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis. Acelasi lucru il poti face si pentru contul de Facebook. Mergi in coltul din dreapta sus, da click pe sageata si acceseaza Settings, mai apoi mergi la lista din partea stanga a ecranului si alege Security. Vei gasi acolo optiunile oferite pentru a-ti securiza contul (poti sa introduci un email alternativ sau numarul de telefon)

Ora De Net
7 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu ți l-a spart nimeni. Mai degrabă, contul ți-a fost dezactivat definitiv de către FB. Ei suspendă temporar, dau avertismente. Sancționările sunt blânde la început, dar treptat sunt tot mai dure. Atunci când cineva încălcă regulamentului în mod repetat și le ignoră avertismentele, se ajunge la pierderea definitivă a contului.

| AdinaMihaela00 explică (pentru floresdemayo):

Ideea ca..nu fac nimic gresit sa imi de-a avertisment. laughing

| floresdemayo a răspuns (pentru AdinaMihaela00):

Atunci, inseamnă că ai -18 ani. Citisem undeva că atunci când ai sub 18 ani, toate pozele trebuie să le împărtășești doar cu prietenii, absolut nimic pentru public. Nu știu ce să cred, probabil încerc să găsesc și eu o justificare pentru ce ți se întâmplă.
Cei de la FB. sunt mai dubioși, s-au mai trezit și alții peste noapte cu conturile închise, ori cu diverse interdicții, ca mai apoi FB. își cerea scuze pentru probleme tehnice apărute. Poate și în cazul tău e doar o ceva temporar. Mai încearcă.

| AdinaMihaela00 explică (pentru floresdemayo):

Am 20 deci nu cred ca e problema de varsta. oricum pe mine ma interesa mai mult mailu..ca imi spune ca nu il recunoaste

| floresdemayo a răspuns (pentru AdinaMihaela00):

"Email Address not Recognized:
• This happens when our TOS is violated or the account hasn't been accessed in a long time. Our abuse team is no longer reviewing accounts that got closed so at this time your only option is to create a new account."
https://www.youtube.com/watch?v=CNJzjR59rKA

| DavidAb a răspuns:

POLIȚIA urgent