| cristibarladeanu a întrebat:

Buna seara tuturor. Poate cineva sa ma ajute sa recuperez un cont de Facebook? Problema e ca nu mai am acces la datele pentru recuperare(adresa de e-mail si numarul de telefon). Multumesc!

| Ora de net a răspuns:

Buna, Cristi,

Te sfatuim sa incerci sa-l recuperezi mergand la www.facebook.com/hacked si urmand pasii indicati acolo.

De asemenea, pe viitor, este bine sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis. Acelasi lucru il poti face si pentru contul de Facebook. Mergi in coltul din dreapta sus, da click pe sageata si acceseaza Settings, mai apoi mergi la lista din partea stanga a ecranului si alege Security. Vei gasi acolo optiunile oferite pentru a-ti securiza contul (poti sa introduci un email alternativ sau numarul de telefon)

Ora De Net
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, nimeni nu este in stare sa te ajute sa recuperezi ceva de pe FaceBook, pentru ca noi nu avem acces la FB-ul tau!
Trebuie sa contactezi Admninistratia faceBookului si sa le ceri sa te ajute, asta fiind unica metoda prin care poti reactiva un cont in FB.