| Mutulescu_Gabriela_1995 a întrebat:

Buna,TPU! Ati patit ca sa primiti email-uri de la Netflix in care sa va spuna ca s-au conectat dispozitive din alte orase? Gen...tu sa ai contul facut cu persoane doar din Bucuresti si sa iti apara conectari din Timisoara,Arad, Cluj etc. Prietenele mele sustin ca nu au dat parola, in plus nu cred ca sunt atat de fraiere si sa nu stie ca iti apare cand se conecteaza altcineva si mai ales zona din care se conecteaza.

| Ora de net a răspuns:

Salut,

Îți recomandăm ca în această situație să le spui prietenelor tale, cu care împarți contul de Netflix, despre aceste emailuri și că ar fi de preferat să luați măsuri suplimentare de securitate tocmai pentru a vă asigura că nu vă accesează și alte persoane contul fără să aibă permisiunea voastră.

În primul rând este nevoie să schimbi parola contului. Apoi te poți deconecta de la toate dispozitivele care sunt conectate în momentul respectiv la contul tău. În felul acesta, în cazul în care îți accesa și altcineva contul, va fi deconectat automat, iar atunci când va încerca să se conecteze, acest lucru nu va fi posibil, deoarece nu are noua parola. Atât redirecționarea către "Schimbă-ți parola" cât și "Deconectarea de la toate dispozitivele" le găsești la următorul link: https://help.netflix.com/ro/node/18

Poți să dai, din nou, noua parolă persoanelor cu care vrei să împarți acel cont.

Ora De Net
3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da, am mai pățit. s-a conectat prietenu meu fiind în același oraș și a apărut că s-a conectat cineva din constanța... stăm la vreo 12h de constanța btw

| Jouliete a răspuns:

Sa nu le fi furat contul altcineva adica alte persoane gen hackeri care se ocupa cu din astea. Sa le spui sa isi schimbe parola rapid.