|

Buna TPU! Din cauza unui site virusat de filme mi s.a deschis un film pt adulți cu o fata minora.Am mai încercat sa intru de câteva ori si pe alte site.uri si tot aceeasi chestie.Doua ceva timp am primit un avertisment ca se vor publica informatiile bancare si mi-a scris IP-ul telefonului.

1.Pot fi arestata (sunt minora)

2. Daca nu le am in telefon sau pe site.uri de pot publica informatiile bancare! Funda.Rog seriozitate

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Ne pare rau ca ai intalnit o astfel de situatie neplacuta. Cel mai probabil ti-au aparut acele imagini pentru ca ai un virus pe computer. Instaleaza-ti un antivirus pentru a evita astfel de situatii si nu te increde in mesajele care iti apar - cel mai probabil nu se va intampla nimic.

Mai mult decat atat, daca intalnesti imagini daunatoare te rugam sa le raportezi la http://oradenet.salvaticopiii.ro/esc-abuz Noi trimitem informațiile la departamentele din Poliție abilitate să investigheze și să intervină in astfel de cazuri de abuz, prin stergerea continutului.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Politia nu are ce sa-ti faca in mediul online. Doar pentru hackeri care fura informatii necesare / sparg conturi bancare sau pirateaza diferite, jocuri, filme etc. Nu o ti se intample nimic deci stai linistita. Pe viitor, ai grija ce site-uri accesezi.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut, nu cred ca vei fi arestat sau ca iti vor publica datele. intra in browser si sterge datele de navigare apoi ia se malwarebytes anti-malware:https://www.malwarebytes.com/ da pe free instaleaza scaneaza si sterge ce gaseste multa bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut, stai calmm nu ti se publica nimica sterge datele de navigare din browser instaleaza malwaregbytes anti-malware free de aici:https://www.malwarebytes.com/mwb-download/ da pe free descarca instaleaza scaneaza si sterge ce gaseste

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează