|

Bună TPU. Mi-am pierdut telefonul şi nu imi pot accesa contul de Facebook deoarece aveam activat generatorul de coduri. Cum fac să intru pe Facebook? Exista vreo cale, şi dacă da, care? Mulțumesc!

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Aledxandra,

Incearca sa-ti recuperezi contul resetandu-ti parola.

Pe viitor, te sfatuim sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis. Acelasi lucru il poti face si pentru contul de Facebook. In coltul din dreapta sus al Facebook, exista o sageata de unde poti accesa Settings, si mai apoi Security. Vei gasi acolo optiunile oferite: setarea numarului de telefon, primirea de mesaje SMS atunci cand contul este accesat de pe un browser strain, setarea unor intrebari de securitate pentru recupererea contului, etc.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, atunci cand vrei sa intri e Facebook de pe computer scrie emailul si undeva acolo trebuie sa fie o chestie care zice cam asa: mi-am uitat parola, una noua ti se va trimite pe email, sau daca esti logata cu numarul de telefon vei primi un sms. Apoi iti schimbi parola de pe facbook. Sper ca te-am ajutat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da pe am uitat parla si vezi daca ai vreo alta optiune de resetat in afara de cea cu mesajul pe telefon gen o adresa de email de resetare etc daca da dupa ce o resetezi schimba numarul de telefon ca in cazul in care iti gaseste cineva telefonul sa nu poata sa iti reseteze parola multa bafta si ai grija de obiectele tale!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează