|

Buna ziua! Doresc sa achizitionez un televizor de pe un site online drept cadou pentru parintii mei! Imi poate spune si mie cineva daca trebuie sa il achizitionez cu ajutorul unui Adult (respectiv cu un adult cu buletin ) sau pot sa il achizitionez eu fara buletin, avnd in vedere ca am 13 ani?

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Maria,

Pentru a face achizitia online iti trebuie doar un card de credit. Te sfatuim insa sa faci acest lucru alaturi de un adult pentru a te asigura ca totul decurge normal.

In general, atunci cand faci cumparaturi online, te sfatuim sa
te asiguri ca situl de pe care cumperi este unul de incredere (are datele de contact, are un punct de desfacere/sediu, are datele de inregistrare fiscala ale firmei), cerand sfatul mai multor persoane adulte.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Fara buletin e mai complicat la curier, desi daca faci cu plata ramburs ar trebui sa nu fie probleme... depinde

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

S-ar putea sa-ti ceara cartea de identitate (buletine nu se mai fabrica de ani buni) dar cred ca poti si cu certificatul de nastere. Fa altceva. Comanda-l pe numele tatalui si da numarul lui de telefon.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stai chill, nu-ți trebuie nici adult nici buletin. Eu am făcut multe comenzi, nu am menționat acolo câți ani am sau ceva, pur și simplu am scris adresa și am făcut comanda. Și de fiecare dată mi s-a cerut doar să semnez acolo numele meu, ca să aibă dovada că au livrat comanda cumpărătorului și mi-au dat coletul.
Așa că nu, nu-ți trebuie decât banii de plată și ai griă să scrii adresa corect. Te va suna curierul pe numărul tău de telefon și îți va spune când îți aduce coletul, și o să te întrebe și unde.
Poți totuși să-mi spui de pe ce site ai comandat televizorul, ca să mă uit la detaliile de livrare?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează