|

Dacă activez funcția prietenii din apropiere pe Facebook sa vad unde e cineva si imediat dupa o dezactivez, ma mai vad ceilalți unde sunt? Se păstrează ceva gen istoricul locațiilor si dupa ce dezactivez aceasta funcție?

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Locatia devine publica în momentul în care o activezi si poate ramane disponibila o perioada scurta de timp dupa ce o dezactivezi. Mai multe detalii despre cum trebuie sa procedezi gasesti aici https://www.facebook.com/help/android-app/291236034364603? rdrhc

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu! Sta la libera ta alegere daca vrei sa mai fii gasit sau nu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ceilalti te vad unde ai fost ultima data cand ai activat functia, daca e foarte recent (in aceeasi zi). Daca ai activat-o cu o zi in urma, nu le mai apari ca "friend nearby"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează