|

Deci,e ceva complicat laughing

Am trimis un video din galeria mea cuiva pe messenger(Facebook) si dupa cateva minute am obs. ca era alt video care nu avea nicio legatura cu ce am trimis eu, m-am uitat in galerie sa vad daca am eu un video de care nu stiam si nu era nimic.Deci am trimis un video pe care nici nu il aveam in telefon si nu stiu cum...raspundeti mi va rog daca stiti, multumesc happy

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Robi,

Exista posibilitatea ca acel clip sa se fi trimis ca urmare a unui virus pe care il ai pe Facebook.

Pentru a-l indeparta, trebuie sa te loghezi pe Facebook de pe un computer si sa mergi cu mouse-ul in coltul din drepta sus a paginii de Facebook, sa dai click pe sageata si mai apoi sa alegi, din lista care va aparea, optiunea Settings. Mai apoi, mergi la lista din partea stanga si acceseaza Apps. Iti vor aparea aplicatiile pe care le folosesti, cu care contul tau este conectat. In acea lista exista si acest virus deghizat sub forma unei aplicatii. Poti sterge toate aplicatiile sau le poti sterge pe cele care ti se par suspecte, cele pe care nu iti amintesti sa le fi accesat sau folosit. Faci acest lucru accesand X-ul din dreptul fiecarei aplicatii.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Posibil să ai un virus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Probabil daca ai un grup pe whatsapp, cei din grup au trimis video-ul respectiv pe grup. Toate pozele ce sunt trimise pe whatsapp raman in galerie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Danut0123):

Nu...nu am whatsapp, m-am si uitat in galerie de 3 ori si nu aveam niciun video de genul ăla...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Nu,nu...era un video filmat de cineva dar nu il aveam in telefon ...am verificat de 3 ori galeria

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează