|

Heii TPU.

Cum fac la Facebook sa nu se vada public cand dau follow cuiva sau ma imprietenes, dau like-uri, comm-uri?

Azi i-am dat follow tatalui meu adevarat (mama si tata sunt despartiti din inainte sa ma nasc si nu-l stiu in realitate) si mama a vazut

2 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Lory,

Activitatea pe Facebook precum like-uri sau comentarii nu o poti ascunde de prietenii din lista ta, dar poti ascunde in schimb anumite postari sau lista completa a prietenilor tai.

Mai jos gasesti o serie de sfaturi legate de utilizarea Facebook in siguranta:
1. Mergi pe orice pagina de Facebook in coltul din dreapta sus. Vei avea acolo o sageata pe care apesi, ca mai apoi sa dai click pe Settings.
2. Ti se va deschide pagina setarilor. In partea din stanga vei avea un meniu care contine mai multe optiuni. Poti sa alegi cum interactionezi cu ceilalti, sa iti administrezi aplicatiile, taggurile, etc. Te invitam sa faci asta alegand din meniu Privacy si Security.
3. Pentru fiecare continut de pe Facebook ai 3 optiuni:
a. Everyone – oricine poate vedea respectivul continut (nerecomandat)
b. Friends of friends – prietenii prietenilor tai pot vedea continutul (noi nu recomandam sa o folosesti pentru ca pe Facebook este la moda sa ai foarte multi prieteni si poti ajunge sa impartasesti informatia cu foarte multe persoane pe care nu le cunosti ex: daca tu ai 200 de prieteni si fiecare din prietenii tai au si ei 200 de prieteni atunci 200 x 200 = 40 000 de persoane vor putea vedea ce postezi)
c. Friends – doar prietenii tai pot vedea informatia (aceasta este cea mai recomandata optiune, luand aminte bineinteles faptul ca trebuie sa ai grija pe cine adaugi in lista ta)
d. Only me – Doar tu poti vedea continutul.
4. Folosind aceste optiuni poti alege cum sa iti personalizezi setarile
5. Ca sa iti setezi optiunile pentru cum pot vedea ceilalti profilul tau mergi la profil si vei avea un buton in dreapta sub Cover Photo Update Info. Din nou vei avea mai multe submeniuri cu optiunile Public, Friends, Only Me.
6. Pentru a vizualiza schimbarile facute mergi la profilul tau si vei avea tot in dreapta sub Cover Photo optiunea View as. Aceasta optiune iti permite sa vezi cum se vede Public profilul tau, cat si cum il vad anumite persoane din lista ta.
7. Atunci cand cineva te deranjeaza sau iti trimite mesaje nedorite pe Facebook foloseste butonul de U

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Deschizi rubrica "Prieteni", iar sus, în dreapta, ai un creion. Cu un click pe el, se deschid niște opțiuni. Și pune "lacăt" unde vrei...
La final, dai un click pe "Gata". Dacă ai FB în limba engleză, e la fel de ușor, te vei descurca...
http://imgur.com/a/0CmN3

1 răspuns: