| AnonymousCLL a întrebat:

Sal!
Cum pot contacta Facebook-ul și olx-ul? Nu știu de ce mi-a blocat contul definitiv pe Facebook și pe olx nu mai pot face nimic sa adaug anunțuri sa modific etc
Dau funda, prefer call center/chat

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Pe cei de la OLX ii poti contacta aici - https://ajutor.olx.ro/hc/ro/requests/new?ticket_form_id=101079

In ceea ce priveste Facebook, cel mai probabil contul tau a fost inchis pentru ca acesta a fost raportat de catre altcineva sau exista banuiala celor de la Facebook ca ai incalcat o serie de standarde ale comunitatii lor Facebook – mai multe despre acestea poti citi pe pagina https://www.facebook.com/help/185747581553788/ (poti schimba limba textului din coltul stanga jos a paginii) La sectiunea „My account is diabled" gasesti cateva motive pentru care Facebook inchide profile personale – printre acestea se numara folosirea unui nume fals, postarea de continut daunator etc.

Daca ai citit cu atentie standardele comunitatii Facebook si esti sigur ca nu ai incalcat niciun termen poti sa alegi optiunea „Submit an appeal" de pe pagina mai sus mentionata si sa urmezi pasii indicati acolo. Facebook va prelua cererea ta si dupa ce o va verifica iti va da inapoi accesul la contul tau. Acest lucru poate dura o perioada mai lunga de timp avand in vedere numarul mare de utilizatori activi pe care ii are Facebook la nivel mondial.

Ora De Net
3 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă au făcut asta, înseamnă că le-ai dat un motiv. Degeaba le vei scrie, ei nu revin asupra unei hotărâri luate.
Poți să le scrii la "Raportează o problemă", dar mai întâi fă-ți un alt cont FB. Încearcă să atașezi și un screenshot cu profilul tău, deși tind să cred că vei primi doar un mesaj robotizat, care îți va lăsa un gust amar. Din punctul meu de vedere, contul e pierdut.
Poate reușești să salvezi ceva, referitor la OLX:
http://ajutor.olx.ro/hc/ro/requests/new?ticket_form_id=101079#top
http://ajutor.olx.ro/hc/ro/articles/207483049-Contact

| petitconseil a răspuns:

De ce nu-ti faci alt cont nou de Facebook, la care sa atasezi si alt cont de olx? Stai acum sa astepti deblocari, pierzi timp...