|

Salut. Am patit si eu o chestie de curand: am primit niste poze cu niste conversatii pe care se presupune ca eu le am avut cu o persoana. Insa eu nu am vorbit cu acea persoana si cred ca mi-a fost spart contul de Facebook, insa mie nu mi-a aparut nicio conversatie cu acea persoana, nici in istoricul mesajelor, nicaieri. Plus de asta nici in sesiunile active nu aparea nimic suspect.ce pot face? Vreau sa demonstrez cuiva ca nu am fost eu.

2 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Alexandru,

Ne pare rau ca ai trecut printr-o astfel de situatie neplacuta. Pentru a fi sigur ca nu a fost compromis contul tau, schimba-ti parola tinand cont de sfaturile http://oradenet.salvaticopiii.ro/......ni-contul. Mai apoi securizeaza-ti contul mergand la Setting -> Security.

Daca contul tau nu a fost compromis insa, atunci exista posibilitatea ca acele conversatii sa fie create prin intermediul unui profil fals.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca te-ai uitat la locurile unde esti conectat si nu ai vazut nimic suspect, atunci e posibil ca acea persoana sa fu facut conversatii fake. Dar mai asteapta un pic. Deci ca sa verifici daca cineva iti intra pe cont sau nu, pune-ti alerte de conectare la fiecare dispozitiv nou si sterge toate dispozitivele conectate pana acum. Asteapta cateva zile si asa o sa vezi daca cineva intra pe contul tau sau nu. Daca nu, inseamna ca acea persoana a creat conversatii cu altcineva si ti-a trimis tie screen-urile alea fake. Persoana aia ti-a aratat pe telefonul ei ca a avut conversatiile alea cu tine? Adica erai langa ea si ea ti-a aratat conversatiile sau au fost doar screen-uri?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează