| MirceaBade31 a întrebat:

Salut, ce parere aveți de site-ul Viespar.ro? Este e o țeapă? Dacă da, vreau dovezi și daca mai știti site-uri de genuri?

| Ora de net a răspuns:

Salut,

Unul dintre criteriile principale pe care ar trebui să le aibă site-urile și platformele pe care le accesăm este acela de a deține un certificat de securitate. În partea dreaptă a link-ului trebuie să apară un lacăt. În cazul site-ului menționat de tine, acesta nu deține în momentul de față un astfel de certificat. Dacă link-ul începe cu "https://" are certificatul, dacă începe cu "http://", fără "s", nu îl are și este recomandad să nu îl accesezi.

În general, atunci când informația este prezentată sub formă senzaționalistă sau se promite o sumă de bani într-un timp scurt și fără efort, care dă impresia că sună prea bine ca să fie adevărată, e important să fim precauți.

În majoritatea cazurilor e nevoie ca tu la rândul tău să înscrii foarte mulți oameni și să depui efort și timp pe o perioadă foarte mare de timp pentru a ajunge la suma minimă care poate fi încasată. Pe lângă efortul și timpul investit, de multe ori moneda de schimb o reprezintă și datele tale personale.

Înainte de a folosi astfel de platforme poți să cauți și recenzii pe Google unde, de cele mai multe ori, apar și părerile persoanelor care le-au utilizat. Așa poți afla mai multe informații despre modul de funcționare și să știi la ce să te aștepți.

Ora De Net
8 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Mai exista mizeria aia? E o copie si mai jalnica ca sume oferite a lui Microworkers. Daca te descurci cu engleza foarte bine, da-mi un mesaj in privat si povestim despre treburi serioase de facut bani de bere.

| Wr3nch a răspuns:

Ce dovada mai rei pe langa faptul ca nu e securizat? laughing Nu faci bani din internet usor, poate o suta, hai doua sute din zeci de sondaje pentru compani mari ca gfk si altele. Restul is doar petarde ca sa iti ia datele si sa meditezi peste o saptamana de ce esti umplut de spamlaughing

| Simpatik a răspuns:

Vorba lui ventrue ce site in 2020 nu are protocol securizat adresa de tip HTTPS? normal ca nu e de nicio incredere atata timp cat datele introduse acolo isi sunt sustrase!

| JicaContra a răspuns (pentru Simpatik):

Da, chiar e penibil, mai ales ca poti obtine https pe gratiz fara mare bataie de cap, daca stii cum

| Simpatik a răspuns (pentru JicaContra):

Da stiu ca exista https si free dar si platit
Ei nici macar atat nu au putut face

| floreadan a răspuns:

Nu este securizat, deci deja ai un semnal de alarma. Parerea mea ar fi sa nu incerci. In general nu merita site-urile de genul, pierzi prea mult timp pentru bani extrem de putini.

| Jokers666 a răspuns:

In ziua de azi daca nu muncesti nu iti da nimeni bani pe degeaba si ar putea fi o teapa aia ca sunt multe din aceste siteuri care sunt de genul asta si nu prea cred ca e ceva adevarat!