| Tekashi69 a întrebat:

Rog să îmi răspundă cine știe sigur / a mai făcut asta. Daca am contul de Facebook actual salvat pe un e-mail, dar vreau să-l șterg pentru a-mi creea alt Facebook, pot face contul nou pe același e-mail pe care a fost contul de Facebook vechi? (cel șters)

| Ora de net a răspuns:

Salut,

Nu există o informație oficială de la Facebook referitoare la această situație.

Pentru a fi sigură că vei putea să creezi un cont nou de Facebook, poți să schimbi adresa de email a contului actual. Întâi adaugi o altă adresă de email apoi o ștergi pe cea de pe care ai dori să creezi alt cont. Găsești cum să faci acest lucru aici: https://www.facebook.com/help/162801153783275

Următorul pas este să ștergi contul vechi și să faci altul cu adresa de email care nu mai este conectată cu niciun cont de Facebook. Este important să ștergi contul vechi înainte de a-l face pe celălalt, deoarece ținându-le pe amândouă încalci Termenii și condițiile, specific aceea de a nu avea mai mult de un cont. În cazul acesta, contul tău poate fi blocat.

Facebook oferă atât modalitatea de a șterge cât și cea de a dezactiva un cont - https://www.facebook.com/help/250563911970368?helpref=hc_global_nav

Asigură-te că știi ce implică fiecare dintre variante și că ștergi vechiul cont înainte de a crea altul.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| InvatamProgramare a răspuns:

Nu poti decat peste 18 luni pentru ca Facebook nu iti sterge cu adevarat contul decat dupa 18 luni. Timp de 18 luni il pastreaza sperand sa te razgandesti.

1 răspuns: