|

Salut, sa zicem ca am o aplicatie pe care vreau sa o deschid dar aceasta nu se descarca/deschide din cauza antivirusului. Am oprit de tot WindowsDefender dar nu merge, o alta metoda? Sau sa imi ziceti cum sa fac ca antivirusul sa nu o mai recunoasca ca fiind un virus.

2 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Sfatul nostru este sa tii cont de mesajul pe care l-ai primit de la antivirus si sa nu deschizi aplicatia - cel mai probabil ea contine malware.

Pe viitor, este bine sa retii ca pentru a avea computerul protejat este foarte important sa ai firewall-ul activat si sa folosesti un antivirus. In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta gratuita), este bine ca el sa fie actualizat constant. Daca un antivirus nu isi actualizeaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util. In acelasi timp, e bine de retinut ca si tu ai un rol activ in a-ti proteja computerul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala programe straine sau programe care vin din partea unor straini.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Intra in antivirus si baga aplicatia respectiva la exceptions, apoi fa acelasi lucru si cu firewall-ul windows-ului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează