|

Salut, Stie cineva cum pot Depune plangere unui site? Aseara tocmai mi-am facut cont pe site ul NetBet. Este un Cazino online, am depus 50 De lei in cont. Si imediat dupa ce i am depus, imi afișa un Baner In care zicea sa trimit Documentele pentru a confirma identitatea, le am trimis, apoi am iesit de pe site, Documentele s au confirmat, si cand am intrat inapoi pentru a ma juca, Surpiza, Banii numai erau in cont, Iar eu nu am jucat nici macar un leu din banii aia, pur si simplu au disparut, am mai jucat si in alte Cazino-uri Online, dar n am avut niciodată Problema asta, am primit srriozitate maxima, Insa Cazino-ul NetBet este o inselaciune, Cu siguranta au mai patit si alti oameni ce am patit eu, Nu-i vorba de 50 de lei...e vorba de ambitie, daca stie cineva cum ii pot Raporta/Denunta, il rog sa mi explice cum, mersi!

6 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Iti recomandam in primul rand sa contactezi direct websitul/serviciul si sa le ceri sa iti returneze banii. Daca acestia nu solutioneaza problema poti suna la banca si sa refuzi plata, mai apoi poti face reclamatie la ANPC si chiar poti depune plangere la Politie pentru inselaciune.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In primul rand mergi la banca si anunta frauda. Banca iti va spune ce sa faci in continuare. Nu te lasa! In felul asta, smecherasii astia inseala lumea. De la tine 50, de la altul mai mult...Eu am patit asta cand am vrut sa cumpar un produs din afara.

| explică (pentru christall):

Multumesc Frumos pentru sfaturi, o sa sun din nou la NetBet si poate am noroc sa mi raspunda altcineva decat Nesimtitul acela de aseara care nu stia cum sa incheie conversatia mai repede, cu siguranta voi sesiza Inselatoria asta, NetBet=Un rahat, Am jucat Pe Admiral, Winmasters, dar nu am avut probleme de genul, acelea sunt site-uri mult mai serioase, care, Cat de cat isi respecta clientii!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GoldenBoy17):

Daca sesizezi la banca unde ai cardul iti poti recupera banii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca la ANPC formularul online: http://www.anpc.gov.ro/articol/575/date-contact

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Oricum poti pierde banii depusi la jocuri.
Ca "momeala" te lasa sa castigi de cateva ori, dar in ansamblu ramai in MARE PIERDERE.

Sa-ti fie de invatatura: cand platesti la asemenea locuri, IA-TI ADIO DE BANI.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează