| Costi21FTW a întrebat:

Nu stiu cum s-a intamplat ca un site fake mi-a furat contul de steam si au schimbat nume parola tot. Contul nu imi trebuie lasa-l dar ei pot vedea datele de la card daca au contul meu? Va rog raspundeti repede e urgent! Va rog ajutati-ma

| Ora de net a răspuns:

Buna, Costi,

Ne pare rau pentru situatia neplacuta. Mai multe despre recuperearea contului poti gasi aici https://help.steampowered.com/ro/wizard/HelpWithAccountStolen

Asigura-te ca iti schimbi parolele, iti securizezi conturile (cu numarul de telefon sau o adresa de email alternativa) si iti verifici extrasul bancar. Daca esti ingrijorat poti suna la banca pentru a bloca temporar tranzactiile online.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| STSickSide a răspuns:

Informațiile tale sunt mult mai sigure la Steam decât pe majoritatea site urilor. Acestea criptează chiar și copii de siguranță ale utilizatorilor, informații personale, etc.
Chiar dacă ti-as sparge contul de steam, informațiile despre cardul de credit nu sunt vizibile deloc pentru mine. Numai ultimele două numere pot fi văzute.

3 răspunsuri:
| VallyP a răspuns:

Nu cred ca se pot conecta decat daca ti-au furat si adresa de mail. Steam trimite un cod pe mail pe care trebuie sa-l introducti la orice conectare noua de pe alt calculator.

| VallyP a răspuns (pentru VallyP):

Si ai pe pagina de logare Steam, "Forgot your password?". Apesi acolo si ai mai multe optiuni printre care "My Steam account was stolen".