|

Salutare! Am si eu o intrebare pentru cei care au cumparat jocuri pe Steam. Am un card Master si vreau sa cumpar niste jocuri.Ce voiam eu sa intreb: am vazut ca atunci cand cumpar trebuie trecut numarul cardului si data de expirare...Este sigura achizitionare jocuriilor pe steam? Nu vreau sa dau detaliile cardului si sa ma trezesc fara bani pe card sau alte surprize de genu. Mulțumesc!

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Pentru a te asigura ca un site de cumparaturi este de incredere te incurajam sa verifici daca acesta are date de contact, adresa magazinului fizic si datele fiscale ale firmei. De asemenea, poti incerca sa cauti pe internet recenziile altor utilizatori legate de situl respectiv.

Mai mult decat atat, asigura-te ca pagina unde introduci datele bancare este securizata - paginile securizare au https:// in fata lor si o iconita cu un lacat. Daca crezi vreun moment ca ceva este in neregula, poti suna la banca pentru a verifica tranzactiile sau pentru a bloca cardul.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Am vazut intrebarea asta (care e aceeasi) inainte si am raspuns acolo, nu vreau sa duplic raspunsul si aici asa ca postez link:
https://:///......ani-luati/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Steam-ul este cea mai mare platforma de jocuri deci este sigura recomand am cumparat si eu cu card Visa deci nu o sa ai probleme iti garantez eu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează