|

TPU, cum pot adauga suma de 500 membri intr-un grup Facebook?

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, Andrei,

De ce doresti sa adaugi un numar atat de mare de persoane intr-un grup? Sfatul nostru este sa te gandesti mai intai la scopul grupului, la tema si specificul sau si mai apoi sa inviti doar oamenii care ar fi interesati de subiect. In acest fel vei crea o comunitate reala, nu una artificiala.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Suma?! ))
Cum poți adăuga 500 de membri într-un grup? Întâi de toate, trebuie să trimiți 500 de cereri de prietenie, iar odată ce îți sunt prieteni, îi poți adăuga în grupul tău.
Însă ai grijă, dacă exagerezi cu "friends request" s-ar putea să fii suspendat temporar pentru câteva zile/ore.
Să știi că nu e deloc o plăcere să te trezești înscris(ă) într-un grup, fără acordul tău. Eu urăsc chestia asta! Mai ales dacă tema grupului nu interesează. Eu m-am șters din toate grupurile Fb, fiindcă scopul adminului e doar să întregească numărul membrilor. Cu cât mai mulți, cu atât mai mare e orgoliul/satisfacția celui care a creat grupul. Sunt și grupuri cu 4000-5000 de membri, adăugați "forțat", fără a fi întrebați dacă ei acceptă. E neplăcut, nu crezi?winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Suma de membrii? Pai... usor. Iti faci reclama la grup sau intri pe grupuri similare si dai linkuri catre el prin comments.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează