| MariusStefan97 a întrebat:

Acum ca se apropie Cupa Mondiala și finala UEFA Champions League va pun o întrebaretonguee care competiție o preferații; Eu unul sunt fermecat de magia Cupei Mondiale.

Răspuns Câştigător
| RobertMoon a răspuns:

Cupa mondială deoarece este unică, nu știu cum să exprim faptul că mereu am simțit o nostalgie în legătură cu ea, in special când a fost cupa mondială din Africa de Sud.

3 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Campionatul Mondial, nu prea ma interesa fotbalul mai deloc atunci (2014), dar mi-a placut sa ma uit la el.

| Buzi213 a răspuns:

Campionatul mondial, mai ales in 2010, in Africa de Sud, cand am simtit nostalgie, am trait emotii, chiar daca nu era Romania. Finala Champions League e in fiecare an, campionatul mondial e o data la 4 ani, ceea ce si asta il face special, dar e si spectaculos. Se marcheaza des si na. Mizez pe campionatul mondial fara nicio discutie

| MariusStefan97 explică:

De când ma uit la cupa Mondiala cam din 2006 o aștept cu nerăbdare, si de fiecare data am o emoție de nedescris, poate data și de faptul ca este vara și poate te aduni cu prieteni în oraș sa vezi meciurile la terasa sau cum fac eu stau cu familia și restul în curte și urmăresc mondialul, îmi aduc aminte de acum 4 ani când a fost a zi cu patru meciuri și am stat pana la 4 dimineață când s-a terminat și sa făcut lumina, de asta va întreb cum credeți ca va fi Cupa Mondiala din 2022 care va fi în Qatar și din cauza călduri se va juca iarna, ceva nou nu?!