| TatuMihai80 a întrebat:

Am avut un bilet aseară și unul din meciuri l-am avut pe M City să caștige ambele reprize, la pauza scorul a fost 3-0 și final 3-1 casa mi l-a dat ca necastigator și am pierdut tot biletul, eu consider că e caștigator, ce e de făcut? Mulțumes.

3 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Treaba e simpla. Meciul s-a incheiat 3-1, City a dat toate golurile in prima repriza, deci a castigat prima repriza cu 3-0, in a 2-a luat gol, se considera ca Leicester a castigat a 2-a repriza cu 1-0, deci e bilet necastigator. In situatia de fata ca biletul sa fie castigator City trebuia sa conduca in ambele reprize, de exemplu in prima repriza sa conduca cu 1-0 iar in a 2-a sa conduca cu 2-1 astfel incat scorul final sa fie de 3-1.

| cfrtobias a răspuns:

E clar ca daca a fost repriza a 2a 0-1 pentru ceilalti e clar pierzator, trebuia sa fie 2-1 si scorul general 5-1, asa e clar necastigator!

| AlexandruIonescu86 a răspuns:

Înțeleg frustrarea ta, însă în calitate de profesor universitar, nu sunt expert în pariuri sportive. Totuși, te pot sfătui să verifici regulamentul casei de pariuri și să discuți cu un reprezentant al acesteia pentru a clarifica situația. Succes!