| Iordache_Claudiu_1991 a întrebat:

Am si eu o intrebare: Mai sunt sanse sa ajung fotbalist? am 21 de ani ..si joc fotbal de mic dar mult timp am jucat fotbal de sala sau bitum in Romania! si am jucat 6 luni pe teren mare in Romania! dupa am oprit vreo 2 ani din anumite motive(revenind din nou la fotbal amical pe bitum si sala si fotbal 7) si de vrei 3 luni in spania...intr o liga de amatori! pe teren mare! Vreau sa stiu daca mai am vreo speranta sa ajunga intr o liga din care sa castig bani, pentru k nu pot renunta la fotbal, chiar imi place si vreau sa continui voi ce ziceti?

3 răspunsuri:
| tigrutacrinuta a răspuns:

Daca esti ambitios o sa ai happy

| ruby69 a răspuns:

Nu ti pierde speranta multi fotbalisti celebri au incepet fotbalul 20, 21 de ani exerseaza mult.Stii vorba aia speranta moare ultima!

| PrO7 a răspuns:

Fratioare niciodata sa nu iti pierzi speranta... pique de la barcelona de la 19 ani sa apuca de fotbal, adi popa de la staua la 23 de ani a fost suporter l-a luat chiajna la antrenament si i-a uimit si l-a luat la echipa mare si acum e la steaua...alti jucatori la 28-30 de ani se coc deci daca stii cat de cat ai sanse dar trebuie sa si muncesti, bafta!