| robiroby a întrebat:

Am si eu o intrebare sper ca ma puteti ajuta : cum fac sa ma dau peste cap?

Răspuns Câştigător
| kattya96 a răspuns:

Buna. Eu aveam probleme sa ma dau peste cap cu spatele laughing da am exersat mult si am reusit. Ar fi de preferat sa o faci pe ceva moale.
Pey :
1. Te asezi pe vine.
2. Pui mainile in fata. Distanta sa fie la acelasi nivel cu capul. Adica sa fie asa perpendiculare cum s-ar spune. In fata genunchilor mai precis.
3. Dupa care iti iei elan. Adica, te dai putin in spate ( doar putin), pe urma te impingi cuajutorul mainilor in fata. Sau poti direct sa pui capul pe saltea si adica cum s-ar spune ( capul la cutie sau barbia in piept).
Cam asta e, trebuie sa te impingi si sa tii fundul sus laughing. Daca nu poti la inceput sa te impinga cineva. Ai senzatia de frica, dar dupa ce o faci o data o sa treaca happy
Succes!

2 răspunsuri:
| EzoPunctt20 a răspuns:

laughing Nu stiu daca o sa pot sa iti explic da'...incerc. Te asezi pe vine cu capul in genunchi si cu mainile sprijinite in pamant. Apoi pui capul pe jos si incerci sa iti misti picioarele in fata... Ma rog, depinde de tine mai mult, sportul inseamna si teorie si practica. Daca ai inteles ce ti-am explicat ar trebui sa poti. In spate e aproape la fel, dar schimbi directie capului si a picioarelor.

| robiroby explică:

Multumesc ptr raspunsuri