| Luiza45 a întrebat:

Am urmarit JO(jocurile olimpice) la gimnastica si as vrea sa stiu ce parere aveti de echipa Romaniei. Mie mi se pare ca Sandra Izbasa si Catalina POnr impreuna cu Larisa Iordache Diana Bulimar si Diana Chelaru sunt niste gimnaste minunate care duc darul Nadiei mai departe? Voi ce parere aveti de echipa Romaniei d ela Londra?

Răspuns Câştigător
| analoveskorea a răspuns:

Si eu cred ca s-au descurcat minunat si la un moment dat mi s-a parut chiar ca au fost dezavantajate si ca meritau un punctaj mai mare, ma refer la proba pe echipe. Orcum se vede ca fac asta cu pasiune si chiar vor sa duca darul Nadiei mai departe, Sandra Izbasa si Catalina Ponor fiind mai in varsta ca sa zic asa au ridicat mult echipa caci au impartasit din experienta lor si junioarelor.
Larisa Iordache a fost fenomenala avand in vedere ca a avut probleme cu piciorul, daca era in forma maxima probabil ca ar fi ajutat si mai mult echipa.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si mie mi-a placuta echipa, desi puteau si mai bine, de exemplu sa castige argintul pe echipe. Sper sa mai castigam medalii, maine, la barna si sol si atunci o sa le socotesc foarte bune. Succes fetelor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sandra Izbasa si Catalina Ponor au ridicat echipa. Datorita lor am luat medaliile alea.
Se putea si mai bine...

| VVerdasco a răspuns:

Echipa Romaniei s-a prezentat destul de ok, dar ceva mai slab fata de editiile anterioare. Bronzul pe echipe era ceva normal..aurul Sandrei e un rezultate foarte bun. Din pacate la barna nu am luat nicio medalie, ramane sa vedem ce vom face la sol. Oricum pentru Ponor si Izbasa este f probabil ultima editie a JO. Sa vedem cum se vor descurca celelalte 3 plus cele ce vor veni din urma.