| RopeMina a întrebat:

Aproape de mine,este o sala care se numeste,, Kempo MMA " ..Sa inteleg ca, Kempo este asemenea MMA-ului?

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Kempo nu este asemeni MMA ci poate fi inglobat in MMA la fel ca ju-jitsu, judo, kickbox, lupte libere si alte si alte stiluri si sporturi de contact.
acum de pe net adunate despre kempo :
Kempō Karate sau numai Kempō, cunoscut de asemenea sub varianta de Kempo sau Kento (Kanji 拳法), este numele câtorva arte marțiale Japoneze, care s-a dezvoltat pe la mijlocul secolului XX printre altele din arta de luptă a călugărilor chinezi Shaolin ("Quan-Fa" sau Kung-Fu) și descendentul acestei arte marțiale pe insula Okinawa, Karate-Do. Natura generică a termenului, combinată cu adoptarea sa la scară largă, inter-culturală în comunitatea de arte marțiale a dus la multe definiții divergente.
Kempō originează din pronunția japoneză a două semne chinezești, care în China se pronunță "Quan-Fa" sau "Chuan-Fa" (Kung-Fu), iar în Japonia se pronunță "Ken-Po" sau "Kem-Po". În țara de origine, China, Quan-Fa este un termen general pentru toate artele marțiale. Pe insula Okinawa și ulterior în Japonia termenul de Kempō după anii 1930 a fost înlocuit de termenul "Karate", pentru a ascunde originea chinezească a artei marțiale și a cuvântului.

Răspuns utilizator avertizat
| Simpatic a răspuns (pentru ThePrinceOfAllSaiyans):

Nu e de funda neaparat, doar am zis ca am dat copy-paste de pe internet.

| RopeMina explică (pentru Simpatic):

Multumesc!

| Simpatic a răspuns (pentru RopeMina):

Nu ai pentru ce! pentru asta este TPU.

4 răspunsuri: