| MarkRobert94 a întrebat:

As avea o mica intrebare.
De exemplu pentru biceps,trebuie sa faci pauza, nu trebuie sa faci in fiecare zii.
Dar la antebrat este la fel?
Adica are ceva daca lucrez muschii antebratului in fiecare zii?
Fac asa deoarece in acest moment am nevoie doar de muschii la antebrat.
Astept raspunsurile voastre!

10 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Ai 18 ani si nu stii ca zi se scrie cu 1 singur i. ce patetic

| Cosmin86 a răspuns:

Da, si muschii antebratului au nevoie de 48 de ore de odihna, dupa un antrenament intens.

Vrei sa faci skandenberg de te intereseaza asa mult antebratul?

| MarkRobert94 explică (pentru Cosmin86):

Da cu prieteni etc, nu ceva serios, gen sa practic sportul.Pai vreau mai mult ca nu am antrebrat destul de gros, si vream sa il mai ingros un pic.

| Cosmin86 a răspuns (pentru MarkRobert94):

La skandenberg conteaza mai multe grupe, biceps, triceps, umeri, piept, spate. Dar da, antebratul conteaza cel mai mult.

Cum il antrenezi acum?

| Sh4Dow a răspuns:

Toti spun altceva. de exemplu cum zici tu bicepsul nu poate fi lucrat in fiecare zi. eu zic ca da, de exemplu daca tu simti ca poti si asta poti face tractiuni in fiecare zi si faci biceps, dar da trebuie si sa te odihnesti nu mai fi asa grabit cu timpul daca te tii o sa vezi ca e bine.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Sh4Dow):

Tu zici prost, muschii cresc in cele 48 de ore ( pentru o grupa mica ) NECESARE dupa un antrenament intens. Ori nu te antrenezi intens ori fortezi aiurea, si te dezvolti mai lent.

in sportul asta daca faci zilnic te dezvolti MAI LENT, nu mai repede, asta e ceva ce nu vor sa intelegeaba incepatorii.

| Sh4Dow a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu am zis antrenament intens am zis doar sa tragi un pic. sustin ce spui tu de odihna dupa un antrenament intens, normal ca asta trebuie, asa muschii se forteaza prea mult si nu se mai dezvolta normal.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Sh4Dow):

Pai da, dar si daca tragi doar un pic nu prea o sa ai rezultate, cel mult mentinere.

| Sh4Dow a răspuns (pentru Cosmin86):

Incalzire si sa te tii in forma cat de cat ^^.

| Calm78 a răspuns:

Salut, nici o grupa musculara nu trebuie lucrata mai mult de 2-3 ori pe saptamana. Cresterea masei musculare nu are loc la sala, ci acasa, cand muschii se refac, cand te odihnesti, cand iei suplimente si te alimentezi sanatos.

La sala stimulezi cresterea, dar hipertrofia nu poate avea loc decat cand te odihnesti. Gandeste-te la o batatura - aceasta se formeaza nu cand pielea este agresata, ci cand inceteaza stimulul.

Sper ca ti-am fost de ajutor. Succes!