Salut, nici o grupa musculara nu trebuie lucrata mai mult de 2-3 ori pe saptamana. Cresterea masei musculare nu are loc la sala, ci acasa, cand muschii se refac, cand te odihnesti, cand iei suplimente si te alimentezi sanatos.
La sala stimulezi cresterea, dar hipertrofia nu poate avea loc decat cand te odihnesti. Gandeste-te la o batatura - aceasta se formeaza nu cand pielea este agresata, ci cand inceteaza stimulul.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Succes!
Da, si muschii antebratului au nevoie de 48 de ore de odihna, dupa un antrenament intens.
Vrei sa faci skandenberg de te intereseaza asa mult antebratul?
Da cu prieteni etc, nu ceva serios, gen sa practic sportul.Pai vreau mai mult ca nu am antrebrat destul de gros, si vream sa il mai ingros un pic.
La skandenberg conteaza mai multe grupe, biceps, triceps, umeri, piept, spate. Dar da, antebratul conteaza cel mai mult.
Cum il antrenezi acum?
Toti spun altceva. de exemplu cum zici tu bicepsul nu poate fi lucrat in fiecare zi. eu zic ca da, de exemplu daca tu simti ca poti si asta poti face tractiuni in fiecare zi si faci biceps, dar da trebuie si sa te odihnesti nu mai fi asa grabit cu timpul daca te tii o sa vezi ca e bine.